نوشته شده توسط : رعنا

به طور خلاصه، به کسی که به کمک تکنیک‌های جراحی، به لاغر شدن بیماران دچار چاقی مفرط کمک می‌کنند متخصص لاغری گفته می‌شود. جراح لاغری به افرادی که با روش‌های دیگر موفق به کاهش وزن نشده‌اند کمک می‌کند تا در یک مدت زمان کوتاه‌تر، به هدف خود یعنی لاغری برسند. البته جراح لاغری واژه مناسبی برای این جراحان نیست. از آنجایی که این پزشکان راه‌کار جراحی برای افراد چاق ارائه می‌دهند، بهتر است آن‌ها را جراح چاقی خطاب کرد نه لاغری

 

 

دکتر طاها عنبرا

 

از جمله بهترین جراحان لاغری:

دکتر علی امیراحمدی در سال 1371 در رشته پزشکی عمومی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز پذیرفته شد. سپس، رشته جراحی عمومی را برای مقطع تخصص در دانشگاه علوم پزشکی شیراز انتخاب نمود. در همان سال ها، ایشان به عنوان دانشجوی نمونه برای فراگیری جراحی لاپاراسکوپی گزینش شد و تنها فرد ذی صلاحی بود که در بیمارستان های نیروی انتظامی، جراحی های لاپاراسکوپی را انجام می داد. به طوریکه، در طول سه سال، بالغ بر 120 جراحی لاپاراسکوپی موفق را در کارنامه خود ثبت کرد.

 

دکتر طاها عنبرا متخصص جراحی عمومی و لاپاراسکوپی پیشرفته در تهران می باشند و سال های متمادی در زمینه جراحی چاقی، لاپاراسکوپی و دیگر انواع جراحی فعالیت داشته اند. ایشان دارای بورد تخصصی جراحی عمومی از دانشگاه تهران بوده و در سال 2012 برگزیده ی کنگره ی بین المللی لاپاراسکوپی در بروکسل شدند. دریافت مدرک MIC از آمریکا، european scholl mis از بلژیک، euromi ایتالیا و دانشگاه شانگهای چین، از دیگر مدارک و افتخارات او در این زمینه می باشد. ایشان در سال 1395 به عنوان پزشک نمونه در زمینه اخلاق و در سال 1393 به عنوان پزشک نمونه نظام پزشکی و همچنین خیر نمونه سال انتخاب شدند. تاسیس بخش جراحی بیمارستان بین المللی تبریز از دیگر خدمات این پزشک موفق و پر تلاش بوده است که خود ایشان ریاست بخش را به عهده دارند.

 



:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 آذر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : رعنا

امروزه چاقی به یکی از بزرگترین معضلات بشریت تبدیل شده است. چاقی علاوه بر مشکلات ظاهری، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، دیابت نوع دو، فشار خون بالا و بسیاری دیگر را افزایش می دهد و افرادی که از چاقی مفرط رنج می برند بیشتر در خطر ابتلا به این امراض هستند.

اما خبر خوب این است که حتی کاهش وزن جزئی هم می تواند موجب بهبود یا پیشگیری از ابتلا به بیماری های مرتبط با چاقی شود. تغییر در رژیم غذایی، افزایش فعالیت های فیزیکی و تغییر در عادات غلط می تواند به کاهش وزن کمک شایانی کند. در صورتی که از موارد بالا نتیجه ای نگرفتید، می توانید از دارو های تجویزی یا جدیدترین روش جراحی لاغری کمک بگیرید.

·      جراحی لاغری

عمل لاغری روشی درمانی برای کاهش وزن است که در آن با تغییر نحوه گوارش غذا و کاهش کالری دریافتی، موجب کاهش وزن بیمار می شود. از طریق جراحی های لاغری بیمار نه تنها کاهش وزن چشمگیر و بدون بازگشتی را تجربه می کند، بلکه سلامتش نیز بهبود می یابد. پس از جراحی لاغری اکثر بیماری های مرتبط با چاقی مانند دیابت، فشار خون بالا و بیماری های قلبی بهبود می یابند. جراحی لاغری انواع مختلفی دارد که شامل بای پس، ساسی بای پس  و اسلیو معده، حلقه قابل تنظیم معده و بالون معده می باشد. در ادامه به توضیح جدید ترین متد جراحی لاغری می پردازیم.

   اسلیو معده

اسلیو معده یکی از پرطرفدارترین و کم خطرترین جراحی های لاغری است که با برداشتن ۸۰ درصد معده موجب کاهش کالری های دریافتی و در نتیجه لاغری می شود. همچنین بخشی از معده که مسئول ترشح هورمون گرسنگی است در این جراحی حذف می شود از این رو اشتهای بیمار به طور قابل توجهی کاهش پیدا می کند. اسلیو معده جدید ترین متد جراحی لاغری است که نسبت به سایر روش ها عوارض و چالش های کمتری داشته و موجب درمان بیماری های مرتبط با چاقی نیز می شود.

 بای پس معده

جراحی بای پس معده نه تنها موجب کاهش ابعداد معده می شود بلکه با دستکاری روده عمل جذب مواد غذایی را کمتر می کند. طی مراحل بای پس معده، ابتدا بخشی از معده بریده شده و کنار گذاشته می شود سپس بخشی از روده به ادامه معده متصل شده و دوخته می شود.بای پس معده یکی از استانداد ترین جراحی های لاغری است که موجب کاهش ۸۰ درصدی ورن فرد می شود. اما متاسفانه عوارضی همچون سندروم دامپینگ یا عدم توانایی معده در نگهداری غذا را به همراه دارد. علاوه بر این بیماران بای پس معده توانایی جذب برخی ویتامین ها را از دست می دهند و تا آخر عمر مجبور به مصرف مکمل های ویتامین و مواد معدنی هستند.

   ساسی بای پس معده

 جراحی  ساسی بای پس معده به عنوان ترکیب دو جراحی اسلیو معده و بای پس معده معرفی شد. این جراحی که به روش بسته (لاپاراسکوپی) انجام می‌شود، در برطرف کردن بیماری های دیابت و فشار خون اثر به سزایی دارد.

بعد از این جراحی، غذا از دو مسیر عبور خواهد کرد؛ یکی مسیر عادی اثنی عشری و دیگری، مسیر جدید معده به روده باریک.

این موضوع باعث می‌شود که بیمار به هیچ وجه به بیماری کمبود مواد معدنی و عناصر مهم خونی مبتلا نشود.

بعد از این مسیر غذا به روده راه پیدا خواهد کرد و باعث ترشح هورمون‌ها، واسطه‌های پروتئینی، افزایش تولید انسولین از دیواره آن می‌شود. به همین دلیل ساسی بای عامل کاهش قند و چربی و اسیداوریک خون شناخته شده است.



:: بازدید از این مطلب : 249
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 آذر 1398 | نظرات ()

صفحه قبل 1 ... 74 75 76 77 78 ... 79 صفحه بعد