یکی از روش های جراحی چاقی که امروزه افراد زیادی خواهان انجام آن هستند؛ عمل اسلیو است. در این روش جراح حدود 80 درصد از معده فرد را خارج می کند که این قسمت شامل فوندوس تا اتصال مری را شامل می شود. برای برش دادن این بخش از معده اشتهای فرد به طرز چشمگیری کاهش پیدا می کند و چنانچه فرد به نکات مراقبتی توجه داشته باشد دیگر دچار اضافه وزن نمی شود. در ادامه با تجربیات افرادی که اسلیو معده انجام داده اند بیش تر آشنا خواهید شد.
تجربیات آزار دهنده افراد
از جمله تجریبات آزاردهنده عمل اسلیو می توان به احساس درد اشاره کرد؛ البته تجربه درد بعد از عمل اسلیو در افراد مختلف به نسبت آستانه تحمل درد آنها کاملا متفاوت است. اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که تحمل درد تان پایین است ممکن است این عمل برای شما کمی آزاردهنده باشد و در روزهای اول پس از عمل دردهای زیادی را تجربه کنید.
بیش تر بخوانید: قاتل سلولیت
کاهش بیماریهای مرتبط با چاقی
عمل جراحی اسلیو معده میتواند به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مرتبط با چاقی مانند دیابت نوع 2، بیماری قلبی-عروقی، فشار خون بالا و بیماری های تنفسی کمک کند. این از تجربه های مثبت عمل اسلیو معده است که میتواند باعث بهبود سلامت عمومی شده و طول عمر بیشتر را به همراه داشته باشد.
کاندیدای انجام عمل اسلیو معده
افرادی که با استفاده از روشهای مختلف مانند رژیم لاغری، ورزش، طب سوزنی و... قادر به کاهش وزن نبودهاند.
کسانی که شاخص توده بدنی آنها بالاتر از 40 است.
افرادی که شاخص بدنی آنها حداقل 35 است، ولی به دلیل اضافهوزن شدید دچار بیماریهایی نظیر دیابت شدهاند.
نحوه انجام عمل اسلیو معده
پس از انجام آزمایشهای و معاینات لازم توسط پزشک، زمان جراحی تعیین میشود. در روز جراحی نیز عمل اسلیو معده تحت بیهوشی کامل انجام میشود. معمولاً برای انجام این عمل، جراح روی شکم برشهای کوچکی را ایجاد کرده و ابزارهای مخصوص و دوربین را وارد ناحیه شکمی بیمار میکند. پس از آن با استفاده از مانیتور متصل به دوربین، معده بیمار را بهطور کامل مشاهده کرده و معده را به دو قسمت تقسیم میکند. بخشی از معده از شکم خارج میشود و قسمت دیگر با استفاده از بخیه دوخته میشود. سپس برای اطمینان از عدم نشتی معده، مایع رنگی به قسمت موزی شکل باقیمانده از معده تزریق میشود. در این جراحی قسمت بسیار بزرگی از معده برداشته میشود. در نهایت نیز درصورتیکه عدم نشتی معده باقیمانده توسط جراح تأیید شد، جراح ابزارها را از شکم خارج کرده و سپس برشهای ایجاد شده را بخیه میزند. معمولاً پس از انجام این جراحی بیمار سه تا چهار روز در بیمارستان تحت نظر پزشک بستری خواهد شد.
عمل اسلیو به چه کسانی توصیه میشود؟
عمل اسلیو به افراد مبتلا به چاقی کمک میکند که اضافهوزن خود را با سرعت بیشتری کاهش دهند. این عمل برای افراد مبتلا به چاقی و کسانی که در معرض ابتلای جدی به عوارض ناشی از چاقی هستند مناسب است. مشاوره با متخصص جراح عمومی میتواند شما را راهنمایی کند که این عمل برای شما مناسب است یا خیر؟ مهمترین عوارضی که پزشک را مجاب به انجام عمل اسلیو میکند عبارتند از:
- بیماریهای قلبی
- فشار خون بالا
- کلسترول بالا
- اختلالات تنفسی هنگام خواب (آپنه انسدادی)
- دیابت نوع ۲
منبع: https://www.sira.fit/
:: بازدید از این مطلب : 208
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0